Prodaja

Zaboravite na brige o nabavi uredskog materijala i oslobodite vrijeme za ono što najbolje znate raditi - voditi vaš posao. Kontinuirano praćenje zaliha i organizacija nabave zahtijevaju mnogo vremena i truda, koje biste mogli bolje iskoristiti fokusirajući se na razvoj i rast vašeg poduzeća. Razumijemo koliko je važno imati pouzdanog partnera u ovom segmentu, stoga NH plus preuzima kompletnu brigu o vašim potrebama za uredskim materijalom:

  • Pravovremena i uslužna nabava: U svijetu brzih rokova i stalnih promjena, ključno je imati partnera koji razumije vaše potrebe i može brzo reagirati. Naručite ono što vam je potrebno, a mi ćemo se pobrinuti da sve što ste naručili bude brzo i efikasno isporučeno prema vašim specifičnim zahtjevima.

  • Personalizirani pristup: Svako poduzeće ima svoje jedinstvene potrebe kada je riječ o uredskom materijalu. Bilo da se radi o specifičnim vrstama papira, posebnim tintama za printer ili ergonomskim uredskim potrepštinama, naš cilj je slušati i razumjeti što vam je potrebno. Zajedno ćemo pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju vašim zahtjevima, osiguravajući optimalni odnos cijene i kvalitete.

  • Uvijek dostupni za vas: Naša posvećenost klijentima ne završava samo isporukom narudžbi. Naš tim je uvijek na raspolaganju za sva vaša pitanja, dodatne zahtjeve ili hitne potrebe. S nama, možete biti sigurni da ćete uvijek imati ono što vam je potrebno, kad god vam je to potrebno, bez nepotrebnog gubitka vremena i resursa.

Partnerstvo s NH plus znači da možete računati na pouzdanog, efikasnog i razumijevajućeg partnera koji se brine o svim aspektima vaše nabave uredskog materijala. Omogućite si slobodu da se usredotočite na ključne aspekte vašeg poslovanja, dok mi vodimo brigu o svemu ostalom. S NH plus, vaša nabava uredskog materijala je u sigurnim rukama.

Opremite svoj ured pametnim rješenjima

Modernizirajte poslovanje s pametnim kamerama, IT opremom i pločama od NH Plusa.

Odgovornost, predanost, praktičnost, podrška i brzina temeljne su vrijednosti koje nas krase.