E-mail rješenja

Kao ovlašteni Microsoft partner, pružamo visokokvalitetne usluge kreiranja i upravljanja e-poštom na hrvatskom jeziku koristeći napredne Microsoftove alate kao što je Outlook. Naš tim sastoji se od stručnjaka specijaliziranih za Microsoftove tehnologije, koji su posvećeni pružanju sveobuhvatne podrške vašoj organizaciji. Naša usluga ne uključuje samo početnu implementaciju, već i prilagodbu Microsoftovih alata za e-poštu kako bi se savršeno uklopili u vaše poslovne procese, te redovito održavanje kako bi se osigurala njihova efikasnost i sigurnost.

Razumijemo važnost pouzdane i sigurne komunikacije putem e-pošte u poslovanju, zbog čega nudimo detaljnu obuku za korisnike, osiguravajući da vaš tim može iskoristiti sve napredne funkcije koje Microsoftova e-mail rješenja nude. Uz to, naša korisnička podrška dostupna je 24/7 za sva pitanja i potrebe koje se mogu pojaviti, bilo da se radi o tehničkim poteškoćama, nadogradnjama ili savjetima za bolje korištenje alata.

Nudimo također usluge prilagodbe e-mail okruženja vašim specifičnim potrebama, uključujući integraciju s drugim aplikacijama i uslugama koje vaša organizacija koristi. To znači da možemo osigurati besprijekorno povezivanje Outlooka s CRM sustavima, platformama za upravljanje projektima, kao i drugim specijaliziranim softverskim rješenjima, omogućavajući vam tako da imate centralizirano i efikasno mjesto za sve vaše komunikacijske potrebe.

Kroz naše duboko poznavanje Microsoftovih proizvoda i dugogodišnje iskustvo, posvećeni smo pomaganju vašoj organizaciji da ostvari svoj puni potencijal. Bilo da tek započinjete s implementacijom Microsoftovih alata za e-poštu ili tražite načine za optimizaciju postojećeg sustava, naš tim je ovdje da vam pruži ekspertizu i podršku koja vam je potrebna za uspjeh.

S našim rješenjima, možete biti sigurni da će vaša elektronska pošta biti upravljana na najsigurniji i najučinkovitiji način, osiguravajući da vaša komunikacija teče bez prepreka i omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je zaista važno - rast i razvoj vaše organizacije.

Unaprijedite svoju komunikaciju

Osigurajte pouzdanu i sigurnu e-mail komunikaciju uz NH Plus.

Odgovornost, predanost, praktičnost, podrška i brzina temeljne su vrijednosti koje nas krase.