Pravila privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu prijave Korisnika u kontaktnom obrascu na Internet stranici nhplus.hr  

NH PLUS d.o.o. kao vlasnik Internetske stranice nhplus.hr pridržava se važećih propisa Opće odredbe o zaštiti osobnih podataka u sukladnosti s EU. Ovdje možete pronaći opis kako voditelj obrade, tvrtka NH PLUS d.o.o. Zagreb, Rakitnica 6 (u daljnjem tekstu NH PLUS), obrađuje osobne podatke. 

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti prilikom prijave na kontakt obrazac Internet stranice nhplus.hr Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje. 

Koju vrstu osobnih podataka NH PLUS prikuplja i u koju svrhu ih obrađuje/koristi? 

Prilikom prijave Korisnika za ostvarivanje kontakta na obrascu Internet stranice nhplus.hr, NH PLUS će od Korisnika tražiti ime i e-mail adresu u svrhu odgovaranja na upit. 

Davanje osobnih podataka (ime i e-mail adresa) je odluka Korisnika. Korisnik će moći nesmetano koristiti sadržaj Internet stranice nhplus.hr bez obzira je li se ili nije prijavio na obrazac za kontakt. 

NH PLUS prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika u svrhu odgovaranja na upit.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni, bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. 

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s Vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu Vašeg računala, te verziji aplikacije i Vašim jezičnim postavkama. 

S kojim drugim stranama NH PLUS dijeli podatke? 

NH PLUS neće dijeliti Vaše osobne podatke s drugim stranama. 

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni 

NH PLUS pohranjuje osobne podatke prijavljenih Korisnika sve dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka kada Korisnik zatraži brisanje podataka.  
Pristup osobnim podacima i ispravak osobnih podataka 

Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima odnosno, traženja na uvid podataka s kojima NH PLUS raspolaže. Također ima pravo na njihov ispravak. Upit za uvid ili za ispravak Korisnik mora poslati na e-mail info@nhplus.hr. 

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav) 

Korisnik ima pravo, u bilo kojem trenutku, zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). 

Korisnik to može učiniti slanjem zahtjeva na mail adresu info@nhplus.hr. Podaci će biti izbrisani u roku od 30 dana. 

Pravo na prigovor 

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@nhplus.hr. Naravno, imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka. 

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka 

Zaštitu podataka NH PLUS uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. 

Izmjena Izjave o privatnosti 

Ovu Izjavu o privatnosti, NH PLUS može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na nhplus.hr Internet stranici. Zato preporučujemo Korisniku da povremeno pogleda Izjavu o privatnosti na Internet stranici nhplus.hr 

Ako se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Korisnika da ne šalje upit putem kontakt obrasca. 

Nastavak uporabe internetske stranice nhplus.hr od strane Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti. 

Pravila o postupanju s “kolačićima” 

Kolačići i druge tehnologije za praćenje mogu se koristiti na internet stranici nhplus.hr na razne načine kao što je analiza prometa ili u marketinške svrhe. 

Kolačič (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da “zapamti” akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. 

Kolačići se mogu klasificirati kao: 

Privremeni kolačići (Session cookies) – pohranjuju se na računalu, te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju Internatskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara u kontakt formi. 

Odgovornost, predanost, praktičnost, podrška i brzina temeljne su vrijednosti koje nas krase.